Декориране на нов дом? Мисията възможна!

Новият дом е като чисто платно, което ти предоставя възможността да оставиш почерка си във всяка стая.
Независимо дали просто искаш да промениш настоящето си жилище, или се местиш на ново място, декорирането ще донесе така желания уют.
Нашето предизвикателство към теб: направете дома си такъв, какъвто винаги сте мечтали да бъде!
Как?

         Пребоядисай стените:

Това е най-бързият начин да освежиш дома си и чисто визуално да раздвижиш пространството. Избери цветове, които допълват личността ти: ако си веселяк по душа, вероятно златистото или ярко зеленото са твоите цветове. Спокоен?                        Нюансите на сивото и синьото може би ще ти допаднат.
А ако цветовете не ти харесват… винаги можеш да събереш приятели на по бира и междувременно да пребоядисате апартамента!Не се притеснявай да боядисаш всяка стая, дори стена, в различен цвят!

Select color swatch to paint wall in a empty room with samples of colorful paint - rendering

Тапетите също са интересен и подходящ вариант. А ако нямаш време и възможност да пребоядисаш цяла стая – опитай да акцентираш върху една стена – тази, която искаш да привлича най-много внимание.

         Експериментирай смело с нови мебели:

Безспорно мебелите са най-важната част от процеса на декориране. Винаги можеш да прибавиш нещо ново откъм мебели. Важно е обаче да избереш правилните – тези, които ще бъдат в синхрон с личността ти и ще се чувстваш добре, заобиколен от тях.

Бързичко ти даваме идея: не бъди роб на стереотипните цветове в обзавеждането, бъди разчупен, а резултатите ще те изненадат приятно.

         Имаш много джунджурийки и спомени, които не искаш да криеш под леглото или над гардероба?  Ами, използвай декоративни етажерки!

Освен това етажерките ще раздвижат пространството и ще привлекат внимание към любимите ти снимки, книги, малки статуетки.

3

Ако бюджетът е крайно ограничен, просто освежи мебелите – претапецирай дивана с нова дамаска, боядисай первазите на прозорците, касите на вратите и виж как бързо-бързо няма да познаеш мебелите си! Не подценявай и разместването на всичко подвижно.

         Добави акцентиращи детайли:

Нищо не може да направи повече за твоето местенце от стени с картини, интересни постери и стикери! Просто избери готини артнещица, които особено силно ти допадат. Експериментирай с рамките – по-малки, по-големи, точно съвпадащи се и не забравяй, че празните стени са скучни стени. Опитай да окачиш едно-две големи изображения и няколко малки. Размествай ги, докато конфигурацията не те удовлетвори напълно!

4

Не подценявай и уюта, който създават лампите – меката светлина, която се лее от тях, топлината, която създават, различните формички и краски по стените…

Светлината никога не е достатъчна – не се страхувай да имаш няколко различни по големина и цвят лампи в една стая или на малко пространство.

       Пердета! Вероятно най-подценяваният декоративен аксесоар за дома… Напълно незаслужено.

Търси пердета в подходящи цветове. А ако искаш да затъмняват стаята, избери такива, които са по-плътни и тъмни. Искаш стаята да изглежда по-голяма – светлите цветове и пердетата с текстура да подходящият избор.

6

         И финалният акорд: килимчето. Килимчетата са подходящи за попълване на всяко празно пространство. Имай предвид, че ако прекалено се съобразяваш с присъствието на определен цвят в стаята като нищо да се озовеш например в изцяло бонбонено розова стая.

Още едно предимство на килимчетата – могат да бъдат поставени във всяка една стая! Включително и в банята.

Ние ти представихме основните неща и сега е твой ред да действаш! Не забравяй, че домът не е само мястото, където спиш. А е част от твоята същност и живот!

Recent Posts
Свържете се с нас!

Приемаме мнения и препоръки с отворени обятия!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Красив дом