.full-width-664bcb584ea04 { min-height:365px; padding:0px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--664bcb584ea04 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }

За нас

НОНТ Мебел е малка семейна фирма, която повече от 24 години създава за Вас необикновено качествени мебели на добри цени.
През тези години ние минахме през не малко препятствия.
Създадохме семейство, отгледахме син и разбрахме, че мебелите не са просто съставна част на интериора. Те са основата на щастливото семейство. Не ни вярвате?
Помислете какво ли не са преживели диванът, леглото, масата, столовете, секцията, скринът? Борбата да нахраниш малкото дете? Омазаните с шоколад пръстчета? Катеренето? Криенето зад дивана? Скачане, гушкане, смях…
Ето защо ние създаваме здрави мебели и не правим компромис с удобството и лесното им почистване.

Освен за дома, ние се грижим и за нашите корпоративни клиенти – обзавели сме десетки хотели и заведения, умело балансирайки между модерното и уютното. Стараем се да открием онова, което ще превърне Вашият хотел или заведение в прекрасно място за забавление и отмора, защото вярваме, че Вашите клиенти заслужават качествени и красиви мебели. А съвместната ни работата с интериорни дизайнери е повече от отлична.

НОНТ Мебел – 24 години създаваме уют.

Семейство Недеви – основатели на НОНТ Мебел

Качеството и индивидуалността на всяка мебел, направена от нас, се крие в ръчно изпипания детайл.

Свържете се с нас!

Приемаме мнения и препоръки с отворени обятия!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search